Harada methode

Takashi Harada is de bedenker en grondlegger van de Harada methode. Gedurende jaren zocht hij naar de ‘gouden formule’. Vanuit zijn ervaring als atletiekcoach en via jarenlange trial & error ontwikkelde hij zijn thans befaamde techniek, filosofie en levensstijl. Matige atleten vormde T. Harada via zelfsturing om tot gouden medaillewinnaars op de nationale atletiekkampioenschappen van Japan.

Schrijf je in voor de volgende Harada training

Over de Harada methode

De Harada methode is een aanpak en filosofie die je zelfbewust, zelfzeker, zelfstandig, én zelfsturend maakt. In deze 3‑daagse Harada opleiding krijg je alle nodige tools om je persoonlijke en/​of professionele doelen en dromen te realiseren.

Voor wie?

De Harada Methode is er voor iedereen: individuen, mensen met doelen en dromen, coaches, leidinggevenden en medewerkers.

Het resultaat?

Ontwikkeling op persoonlijk- of professioneel vlak. Elk doel wordt realiseerbaar!
Je omzet verdubbelen op 3 maanden tijd? 20 kg afvallen? De marathon lopen na enkele maanden training? Je productiviteit verhogen of balans vinden? Dat wat je altijd zo graag wilde maar waar je nooit in slaagde, plots wel realiseren? If you can dream it, you can do it … Met wat hulp van je persoonlijke Harada Trainer.

KLIK HIER VOOR UITGEBREIDERE INFO

Over de Master Trainer

Jim Lippens is een veelgevraagd keynotespreker en bedenker van het ​4D Lean’ model. Hij introduceerde de Harada methode in de Benelux en vertaalde in 2016 het boek The Harada Method’. In 2018 gaf hij zelf het goede voorbeeld: hij stelde zichzelf 32 persoonlijke doelen en realiseerde ze ook daadwerkelijk één voor één!

Meer weten over de Harada methode? Dat kan!

Het boek van Jim Lippens geeft je een perfecte introductie en inzichten over de methode en zijn resultaten:
De sleutel tot succes ben je zelf ! ​Zelfsturendheid’: de menselijke kant van Lean. Een stap-voor-stap proces voor het bepalen en realiseren van persoonlijke en professionele doelen

Klaar voor de volgende uitdaging? Contacteer Jim voor een Harada-opleiding.

Neem contact op met Jim!

Neem contact op