De weg naar geluk, balans en succes.
Leef je mooiste leven, start bij 4D Lean!

  • Staan er zaken op je bucketlist die je maar niet afgevinkt krijgt?
  • Ben jij zoekende naar wat je écht gelukkig maakt?
  • Wens je succes en/of balans?
  • Heb je dromen die op dit moment onmogelijk lijken?

Was het antwoord minstens één keer ​‘ja’?
Dan zit je hier goed.

Ontdek hoe 4D Lean je leven verandert

De 4D Lean filosofie

Uit tal van studies (oa Gallup) blijkt dat de meerderheid van organisaties vaak te weinig aandacht besteedt aan het welzijn van hun werknemers. Vreemd. Want zij bepalen uiteindelijk in grote mate het succes van een organisatie.

Het 4D Lean-model is een taal, een bewustzijnsmodel en een filosofie. Het maakt communicatie eenvoudiger en geeft meer inzicht in hoe je als persoon of organisatie in elkaar zit. Stap voor stap begeleiden we je naar zelfontplooiingvoldoening en uiteindelijk … ultiem geluk.

Lees meer over de 4D Lean filosofie

Je doelen in het leven ook bereiken met Harada en 4DLean?

Volg een opleiding!

Dit zeggen onze trainees

Ben jij gelukkig? Krijg jij energie uit je werk of vrije tijd? Steeds meer mensen zijn uit balans en bijgevolg niet gelukkig. De Harada methode kan hierbij helpen! Ontdek wat trainees erover te zeggen hebben.

Onze missie

Het is onze missie om mensen en organisaties te ondersteunen in hun zoektocht naar geluk. We willen helpen bij het ontdekken en realiseren van persoonlijke en/of professionele doelen en dromen, het bereiken van succes (met behoud van balans) en zelfontplooiing. Dit zijn immers de elementen waar je het meeste voldoening uit haalt. Het bezorgt je een gelukzalig gevoel.

Voor permanente groei is het essentieel om jezelf constant doelen te stellen en deze te kunnen realiseren in de juiste werkomgeving. 4D Lean begeleidt je om je doelen en dromen te structureren en te verwezenlijken, en oog te hebben voor persoonlijke balans. Tevens helpen we je om de geschikte omgeving te kiezen of te creëren.

We willen organisaties helpen inzien dat een 0D of 1D aanpak geen toekomst heeft. We stimuleren hen om te evolueren naar een omgeving met 2D, 3D en 4D elementen. Deze leiden immers tot duurzaamheid en succes. We helpen mensen en bedrijven de ​‘ideale mix’ te vinden op basis van eigen voorkeur en maturiteit. Samen realiseren we groei.

Het is onze missie om (tegen 2035) 10 miljoen mensen te bereiken en de weg te helpen vinden richting geluk, balans en succes.

Neem contact op