De weg naar geluk, balans en succes.
Leef je beste leven, start bij 4D Lean!

  • Staan er zaken op je bucketlist die je maar niet afgevinkt krijgt?
  • Ben jij zoekende naar wat je écht gelukkig maakt?
  • Wens je balans of succes?
  • Heb je dromen die op dit moment onmogelijk lijken?

Was het antwoord minstens één keer ​‘ja’?
Dan zit je hier goed.

Ontdek hoe 4D Lean je leven verandert

De 4D Lean filosofie

In ons onderzoek hebben we ontdekt dat de meeste bedrijven nog te weinig aandacht besteden aan het welzijn van hun werknemers. Vreemd. Want zij bepalen uiteindelijk in grote mate het succes van een organisatie.

Het 4D Lean-model is een taal, een filosofie. Het geeft meer inzicht in hoe je als persoon of bedrijf in elkaar zit. Stap voor stap begeleiden we je naar zelfontplooiingvoldoening en uiteindelijk… het ultieme geluk.

Lees meer over de 4D Lean filosofie

Je doelen in het leven ook bereiken met Harada en 4DLean?

Volg een opleiding!

Dit zeggen onze trainees

Ben jij gelukkig? Krijg jij energie uit je werk of vrije tijd? Meeste mensen zijn uit balans en bijgevolg niet gelukkig. De Harada methode kan hier bij helpen! Ontdek wat trainees er over te zeggen hebben.

Onze missie

Het is onze missie om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar geluk. We willen iedereen helpen bij het realiseren van doelen, bereiken van succes en zelfontplooiing. Dit zijn namelijk de zaken waar je het meeste voldoening uit haalt. Het geeft een gelukzalig gevoel.

Het is essentieel om constant doelen te stellen voor jezelf en deze te realiseren in de juiste werkomgeving. Bij 4D Lean begeleiden we je om je doelen en dromen te structureren en te realiseren. We helpen je om de geschikte omgeving te kiezen of creëren.

We willen 0D en 1D bedrijven overtuigen om te evolueren naar 2 – 34D bedrijf. Deze laatste zijn duurzamer en meer succesvol. We helpen mensen en bedrijven bij het vinden van de ​ideale mix’ gebaseerd op hun maturiteit. Samen realiseren we groei.

Neem contact op